Verum partner

Danmarks Restauranter & Cafeer

Læs mere omkring hvad det betyder for dig som DRC-medlem

logo.jpg

DRC er en organisation i udvikling, som løbende sætter nye målsætninger, der kan være med til at udvikle og fremtidssikre branchen.

Ud fra en ansvarlighedsdagsorden arbejder de for at sikre branchen de bedste rammevilkår, og forsøger konstant at inspirere og oplyse deres medlemmer om, hvilke tiltag der kan iværksættes for at styrke ansvarligheden i driften.

DRC prioriterer at arbejde bredt med alle relevante aktører, da der er brug for alle gode hænder til i fællesskab at løfte branchen. Dette gælder både i forhold til dagligdagens udfordringer og i større politiske sager.

Hvad tilbyder vi til DRC-medlemmer

  • Indkøbsanalyse. Indkøbsdata nedbrydes og vises i et Dashboard. I dette Dashboard vil man kunne overvåge Totale Toplister, Toplister pr enhed og Restaurant overblikI

  • Økologianalyse. Der udarbejdes en økologianalyse med toplister over økologi. Derudover vil man kunne danne sig et løbende billede af sin økologiprocent på tværs af leverandører og lokationer i vores Dashboard.

  • Fakturakontrol. Vi opretholder varelinjer med de aftalte priser fra leverandøren og sikrer at der er betalt det aftalte beløb på varelinjeniveau.

  • Styring af aftalepriser. Vi hjælper med at holde øje med aftalepriser og sikre de ikke udløber

  • Økologirapporter kan automatiseres

Kontakt Verum via nedenstående

Eller skriv en mail til kontakt@verumg.com
arrow&v

Fedt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.